17. avgust 2017 Upis (registracija)  Prijava 
Novosti dana
isakovo.com

Sunčano i toplo, ponegde moguća kiša
U Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i toplo, dok se posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde predviđaju pljuskovi. U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Posle podne i uveče na širem području grada moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom.

Poljska će do 2019. sklanjati drveće koje je oborila oluja
Poljskoj će biti potrebno dve godine da raščisti drveće oboreno u jakim olujama koje su prošlog vikenda pogodile severozapadne i centralne delove zemlje. U olujnom nevremenu u petak i subotu stradalo je šest osoba, a palo drveće ubilo je mnoge životinje i uništila njihova staništa.

Gola žena joj upala u krevet - umrla od srčanog udara
Starija žena u američkoj državi Mejn umrla je od srčanog udara kada joj je gola žena upala u kuću i ušla u krevet, saopštile su zdravstvene vlasti. Prema pisanju lista Morning sentinel koji je imao uvid u izveštaj patologa, 72-godišnja Džojs Vuds bolovala je od koronarne arterijske bolesti i umrla je od šoka kada joj je provalnica upala u kuću u gradu Burnam u aprilu.

I dalje gori kod Šibenika, borba s vatrom na dva fronta
Vatrogasne snage sa zemlje i iz vazduha i dalje se bore s vatrom kod Šibenika koja im zadaje sve više problema. "Sada imamo dva vatrena fronta, jedan ide prema Raslini, a drugi prema Zatonu tako da sad branimo oba naselja, a kakav ćemo uspeh imati - videćemo", rekao je Milošević.

Tilerson: Nema mesta za nasilje i mržnju u javnom diskursu
Državni sekretar SAD Reks Tilerson izjavio je da ne postoji mesto u javnom diskursu SAD-a za mržnju i nasilje koje je prikazano u Šarlotsvilu, prenosi Rojters. Tilerson je pre sastanka sa ministarkom spoljnih poslova Kanade Kristijom Frilend u komentaru o zajedničkim vrednostima koje dele SAD i Kanada izjavio da misli da je upravo zato prikladno da se, kako je rekao, sada zajednički osudi takva vrsta mržnje i nasilja prikazanih u Šarlotsvilu, piše Rojters.

Na današnji dan, 17. avgust

 Ispis   
Anketa
Da li zelite da ucestvujete u sakupljanju skolskih i starih fotografija isakvcana.


Pošalji glas  Prikaži rezultat
 Ispis   
Isakvčani
Angelina
 Ispis   
Partneri
 Ispis   
Foto album
dom_07.jpg
 Ispis   
Korisnici na mrezi
Članstvo Članstvo:
Poslednji novi korisnik Poslednji: ArtFrias5486
Novi korisnici danas Novi korisnici danas: 0
Novi korisnici juče Novi korisnici juče: 0
Broj korisnika Ukupno: 396

Članova na mreži Članova na mreži:
Posetioci Posetioci: 1
Članovi Članovi: 0
Ukupno Ukupno: 1

Mrežno Mrežno:
 Ispis   
Novosti sela  |  Foto album  |  Foto Isakvčana  |  Informacije  |  Linkovi  |  Stara vezija  |  Vicevi dana  |  Vasa pitanja  |  Pomoć  |  Folklor
Copyright 2007 by isakovo.com   |  Izjava o privatnosti  |   Uslovi upotrebe
Concepted by Isakovo.com